hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Hyaluronsavas ajaktöltés

Klinikánkon végzett hyaluronsavas ajakfeltöltés lehetőséget ad arra, hogy az ajkak dúsításával esztétikusabbá tegyük az ajkak megjelenését. A beadásra kerülő hosszú felszívódási idejű hyaluronsav szövetbarát, természetes anyag, amely nem allergizál, hiszen a szervezetben is megtalálható. Ennek térfogatnövelő hatását használjuk ki az ajaktöltés során. Hatása 8-12 hónapig tart, de ez személyenként változik, kinél több, kinél kevesebb. 
A beavatkozás legnagyobb előnye, hogy nem végleges, hiszen bármikor pótolható, de nem visszafordíthatatlan.

Az ajakfeltöltés menete

A konzultáció után megtörténik az ajkak fertőtlenítése majd érzéstelenítése krémmel, ez által csökkentve a kellemetlen érzést. Az alkalmazott technikák között szerepel az ajakszéli ráncok kezelése, az ajkak feltöltése, illetve kontúrozása, a páciens elképzelése szerint. A feltöltéshez plasztikai sebészünk Teosyal Kiss töltőanyagot használ, melyet nagyon finom tűvel több ponton az ajkakba juttat.

Az ajakfeltöltés után

A beavatkozás után a végleges eredmény csak pár nappal lesz látható, mivel rögtön a töltés követően némi duzzanat esetleg vörösség jelentkezhet. Ebben az esetben naponta többször pár percig a jegelés enyhíti ezt a kellemetlenséget. Rúzs vagy egyéb ajakápolók használatát egy-két napig kerülni kell.

Amennyiben ÖN is szeretné igénybe venni a hyaluronos ajakfeltöltést klinikánkon, jelentkezzen be hozzánk online, vagy kérjen időpontot telefonon!

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic