hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025
A szemhéj plasztikai műtét célja az esztétikai és funkcionális helyreállítás, a szem körüli szövetek eredeti állapothoz közeli műtéti rekonstrukciója.
A szemhéjplasztikai műtét javítva külsejét, megteremtheti önbizalmát, látási nehezítettség esetében pedig megszünteti a panaszokat is.

Alsó szemhéjnál, amennyiben szükséges, a felesleges zsírszövet eltávolítása, szükség esetén azok transzpozicionálása és rögzítése az orbitaperemen, felső szemhéjnál a petyhüdt, lelógó bőrfelesleg eltávolítása.

A páciensnek őszintén meg kell beszélnie a műtétet végző orvossal elvárásait, de nem szabad elfelejteni, hogy az elvárható eredmény a forma, a kontúr, valamint a funkció javítása és soha nem a tökéletes állapot. A felső szemhéj plasztikai műtét során a műtéti bemetszés a szemhéj felső részében, egy természetes ráncba rejtve történik, majd ezt követi az előzőleg kijelölt bőrfelesleg kimetszése.
Az alsó szemhéj plasztikai műtét során a bemetszés az alsó szempillák alatt 1-2 mm-el történik, párhuzamosan a szemréssel. A bőrtágulat ezen a területen általában kisebb, ezért a felső szemhéjplasztikához képest sokkal kevesebb bőrt kell eltávolítani.

Az alsó szemhéjplasztikánál a műtét legfontosabb része a felszaporodott zsír eltávolítása. Amennyiben szükséges, a támasztó szövetek fixálását is elvégezzük.

Műtőben eltöltött idő: 1.5-2 óra
Érzéstelenítés módja: helyi érzéstelenítés
Smink: 1 hét után
Munka: 1 hét után
Sport: 4-6 hét után
Végleges eredmény: 2-4 hónap után


?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic