hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Mitől izzadunk? És milyen megoldást kínálunk az Elysia klinikán?

A botulinum toxin kiválóan alkalmazható a hónalji túlzott izzadás tüneteinek kezelésére is. Az A típusú Botulinum toxin (Botox) egy természetesen is előforduló bakteriális fehérje. Az A típusú Botulinum toxin azáltal fejti ki hatását, hogy blokkolja az ún. neurotranszmittereket, melyek az adott (problémás) terület izzadságmirigyeinek működését fokozzák.
A felhasznált anyag mennyisége nagyságrendekkel kevesebb, mint a szer mérgező adagja, ráadásul a beadott mennyiség csak a beadás pontján fejti ki a hatását, és nem hat az egész szervezetre.

Hónalj botox hatása

A hatás, vagyis az izzadás csökkenése már 4-5 nap alatt észlelhető, a hatás azonban teljes mértékben kb. 10 nap alatt épül fel, majd pedig kb. 6-12 hónapig tart. Ezután az ingerület átvitel az idegsejtek és az izom közt helyreáll, így az izomzat újra képes az összehúzódásra, ill. a verejtékezés újra a korábbi szintre erősödhet. Emiatt lehet szükséges a Botox kezelést időszakosan megismételni a kívánt hatás fenntartásához.

Hónalj botox kezelés

A készítményt rendkívül felületesen, apró tűszúrásokkal adjuk éppen a bőr alá. Mindeközben a pontos adagolás nagyon lényeges. A szakorvos rendkívül vékony tűt használ, így a kellemetlenség minimális; pácienseink döntő többsége fájdalommentesnek írja le a beavatkozást, mely tehát gyors, ambuláns módon történik és utána azonnal visszatérhetünk megszokott napi tevékenységünkhöz is. A szúrásponton nem marad vissza nyom, sem pedig egyéb látható elváltozás.
?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic