hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Kinek ajánlott az Intim kisajak plasztika ?

Előfordul, hogy a külső női nemi szerv kisajkai nagyobbak, hosszabbak, asszimetrikusak lehetnek. Ez az esztétikai panaszokon kívül, lelki, illetve párkapcsolati problémát is jelenthet a hölgyek számára.  Ebben az esetben ajánlott az intim kisajak plasztikai műtét elvégzése. 

Konzultáció

A műtétet, külön időpontban, egy szakorvosi konzultáció előzi meg. A vizsgálat során a páciens teljes körű tájékoztatást kap a beavatkozás menetéről, illetve a várható eredményről.  

A műtét

Az intim kisajak plasztikai műtét fő célja, a kisajkak esztétikussá és szimmetrikussá tétele. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik, ez által teljesen fájdalommentes. A megnagyobbodott részek eltávolítása után felszívódó varrattal szakorvosunk lezárja a plasztikázott területet. Így a varratszedés nem szükséges.  A műtét nagyjából másfél órát vesz igénybe, ez után pácienseink a lábadozást otthonukban, tanácsokkal ellátva tölthetik. 
A plasztikai beavatkozás után pedig a hölgyek visszanyerhetik önbizalmukat és nőiességüket!

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic