hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Frakcionált lézeres arcfiatalítás kezelés

Frakcionált CO2 lézeres bőrkezeléssel teljesen át lehet építeni a bőr struktúráját, felfrissül a hám, csökkennek a ráncok és halványabbá válnak a hegek. Az eddig alkalmazott lézeres eljárásokkal szemben az új frakcionális lézeres kezelés nem igényel altatást és szemben a régi technikákkal a teljes gyógyulás nem 3 hónapot, csak 7-10 napot vesz igénybe a bőr regenerálodása.

Hogy történik az arcfiatalító kezelés?

Bőrfiatalitó eljárás kisimítja az egyenetlen, aknés, heges bőrfelszínt, megújítja a fénykárosodott bőrt, kisimítja a mélyebb ráncokat, eltűnteti a felületes, apró ráncokat, fiatalítja, feszesíti az arc, a nyak, a kéz, a dekoltázs bőrét, összehúzza a tág pórusokat. A frakcionált CO2 lézersugár nem az egész bőrfelszínt kezeli, hanem kis pontokat lő a bőrbe, négyzetcentiméterenként kb. 80-110 darabot. A lézersugár által képzett hő intenzív regenerálódást indít be, a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek.

Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll. A bőr felső rétegének leválása és a mélyebb rétegben bekövetkezett bőrmegújulás komplex folyamata biztosítja az egészséges, környezeti hatásoknak fokozottabban ellenálló bőr megjelenését.

A bőrben az évek előrehaladtával dinamikusan zajló folyamatok zajlanak, a kezeléseket a minél tartósabb hatás elérése érdekében rendszeres időközönként ismételni kell. A fenntartó kezelések ismétlésének gyakoriságát az fogja meghatározni, hogy a páciens bőre milyen állapotú.
?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic