hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Lézeres szőrtelenítés Elysia Győrben

 

Szőrszálaink átlagosan 20-30 százaléka van egyidejűleg növekedési (anagén) fázisban, így a tartós szőrtelenítés a szőr növekedési ciklusait követve, több fázisú kezelést igényel. Ez azt jelenti, hogy bármely bőrfelületen mindig csak a szőrszálak egy része fog a kezelésre reagálni, mégpedig azok a szálak, amelyek épp a növekedési fázisnál tartanak.
Általában ez 4-6 alkalmat jelent, a kezelések száma egyénenként eltérő, függ a szőrszálak színétől, vastagságától, bőr színétől, testtájtól. Az első kezelés utáni két hét során a szőrszálak körülbelül 70 százaléka kihullik. A szőrtüszőgyulladások és benövések csökkennek, az újra kinövő szálak gyengébbek lesznek. 3-4 kezelés elteltével az aktív fázisban lévő szőrtüszők 100 százaléka roncsolódott, így ezután megerősítő kezelésre van szükség, rendszerint már csak az úgynevezett alvó szőrtüszőket, gyengébb szálakat kell megsemmisíteni.

Gyors és fájdalommentes lézeres szőrtelenítés

Az eredmény tartós és végleges, a lézerrel elpusztított szőrtüsző nem termel többé szőrszálat. A kezelés a környező bőrrel szemben kíméletes, nem jár fájdalommal, égési nyommal. Nők és férfiak esetében is bármely testrészen hatékonyan alkalmazható módszer: bajusz, áll, hónalj, mellkas, hát, bikinivonal, kéz, kar, láb, alsó végtag.
Nagyon gyakori és kellemetlen probléma a hajlamon alapuló, hagyományos szőrtelenítés (borotva, gyanta, epilálás) után fellépő szőrbenövés. Ennek megoldására és megelőzésére a legjobb eljárás a lézeres tartós szőrt

Hatékonyság és elégedettség a lézeres szőrtelenítés kezelés

 

A klinikánkon alkalmazott Alexandrit lézerfénnyel működő Moveo HR szőrtelenítési eljárás a szőrtelenítés új korszakát képviseli. Alkalmas az esztétikailag zavaró, nemkívánatos szőrzet lézeres eltávolítására és a szőrnövekedés megakadályozására az arcon, az érzékenyebb testtájakon (hónalj, intim régió) illetve a test bármely területén.

A Moveo HR lézeres szőrtelenítés során egy bőrrel érintkező zafírkristályos kezelőfejjel fényimpulzus-sorozatokat juttatunk a bőr mélyére, miközben a kezelőfejet folyamatosan csúsztatjuk a bőr felületén (Moveo technika).

A kezelőfejbe épített bőrhűtés, mely egy zafírkristályon keresztül érintkezik a bőrrel, megakadályozza a bőr égési sérülését és megszünteti a lézeres kezelésre egyébként jellemző kellemetlen érzést. A Moveo HR lézeres szőrtelenítés ennek a technikának köszönhetően semmilyen kellemetlenséggel sem jár, tehát fájdalommentes. A kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a szőrtüszők körül kialakuló duzzanat (ödéma) néhány óra alatt elmúlik.

A kezelt felület óvatos otthoni ápolást igényel, s két hétig tartó fényvédelem javasolt. Akár 2-3 kezelés is tartós eredményt adhat, de a tökéletes eredmény eléréséhez ismételt kezelések elvégzése javasolt, amelyre 4-6 hetente kerülhet sor a szőrnövekedési ciklusokat figyelembe véve (4-8 kezelésből álló kúra).

 


Időpontfoglalás
?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic