hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Bármilyen műtéti beavatkozás előtt szükséges a páciens belgyógyászati előkészítése, hogy a műtét előtt a lehető legjobb állapotban legyen, esetleges társbetegségei kontroll alatt legyenek és a gyógyszeres kezelése is optimális legyen.
(Az altatóorvos – anaesthesiológus – is találkozik a beteggel a műtét előtt, hogy az altatás/érzéstelenítés szempontjából a beteg állapotát felmérje)
A már meglévő alapbetegségek, pl. magasvérnyomás, cukorbetegség, elhízás, koszorúérbetegség, korábban lezajlott szívinfarktus, szívelégtelenség stb., esetén a beteg állapotának megítélése és optimalizálása a belgyógyász/kardiológus/diabetológus feladata, melyet klinikánkon rövid határidővel készséggel elvégzünk Önnek.

A műtéti előkészítés részei:

  • szakorvosi konzultációk (belgyógyászati/kardiológiai/diabetológiai)
  • nyugalmi EKG
  • labordiagnosztika

Az alapbetegségtől és aktuális állapottól függően szükséges lehet szív-ultrahang és/vagy terheléses EKG elvégzése is, melyekről a vizsgálat keretében döntünk.

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic