H-CS: 10:00-18:00 P:10:00-16:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025
LA ROCHE-POSAY

A kivételesen jótékony hatású termálvíz és az érzékeny bőr szakértőinek rendkívüli tudása egyesül a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium és világszerte 25.000 bőrgyógyász együttműködésén keresztül. Negyven éves kapcsolat gyümölcse ez a valóságos közösség, amely messze túlmutat az érzékeny bőr mindennapos segítésén.
Exkluzív klinikai tanulmányokon való együttműködés, a bőrgyógyászati szakértelem megosztása, a folytonos oktatáshoz és a társadalmilag felelős tevékenységekhez való hozzájárulás... a bőrápolási szakértőkkel való szoros együttműködésünkön keresztül napról napra könnyítjük meg az érzékeny bőrű emberek életét.

A szükségletek megértése és a megoldások megalkotása

A terápiák kiegészítésének gondolatától vezérelve, bőrápolási készítményeink célja segíteni a bőrgyógyászokat az adagok csökkentésében, a beteg-együttműködés növelésében és akár egyes - orvosi kezelések okozta - bőrfelületet érintő mellékhatások korlátozásában. Az olyan formulák előállítása, amelyek tökéletesen illeszkednek a bőrgyógyászok elvárásaihoz a hatékonyság, tolerancia és kozmetikai szempontból egyaránt, rendkívül szoros munkakapcsolat létrejöttéhez vezet. Ennek pedig így kell lennie a bőrápolási készítmények létrehozásának minden egyes szakaszában, egészen a szükségletek azonosításától kezdve a szigorú klinikai tanulmányok elvégzéséig.

La Roche Posay Hyalu B5 Ampullák

A La Roche Posay újdonsága bőrgyógyászok által kedvelt hatóanyagokat, mint például a tiszta hyaluronsavat, B5-vitamint és kék rezet tartalmazó ampullák. Intenzíven regenerálják, szépítik és feltöltik a vízhiányos bőrt.

La Roche Posay Hyalu B5 ampulla

Szépítészeti beavatkozások után a 7 ampullából álló kúra tökéletes kiegészítés, hogy a kezelés eredménye hosszantartó lehessen!

Az ampullák főbb tulajdonságai: 

- Extra könnyű textúra, mely könnyen beszívódik 
- Támogatja a bőr regeneráló folyamatait
- Feltölti és belülről párnázza ki a bőrt 
- Teltséget és hidratálást nyújt
- Csupán hét nap használat után már csökkennek a ráncok, a hidratálás pedig nő 
- Kíméletes a bőrrel
- Esztétikai beavatkozások után közvetlenül biztonságosan tesztelt, és igazoltan hatékony
- 100% újrahasznosítható üveg ampulla

Hatóanyagok: 

KÉK RÉZ
JÓTÉKONY HATÁS, TERMÉSZETES EREDET

Innovatív ásvány és növényi eredetű összetevő, most először egy öregedésgátlónkba keverve a hatékonyság fokozásáért. Jótékony és oxidatív stressz ellen védő hatás a bőr regenerálásának támogatásáért.

TISZTA HIALURONSAV HÁROM MÉRETBEN
FELTÖLTŐ

La Roche Posay Hyalu B5 ampullaKülönleges hatóanyag-kombináció tiszta hialuronsavval 3 méretben a szinergikus hatásért: feltöltés (nagy), belülről kipárnázás (kis) és tömörség (új mikro molekulasúly az intenzívebb hatásért). Mindezek zöld technológiákkal előállítva.

B5-VITAMIN
REGENERÁLÓ 

A B5-vitamin legaktívabb formája (D-Panthenol), a bőrben természetes is jelen van. Bizonyítottan regenerálja, nyugtatja és védi a bőrt a külső hatásokkal szemben.

Javasolt használat: napi 1 ampulla reggel vagy este

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic