hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025
LA ROCHE-POSAY

A kivételesen jótékony hatású termálvíz és az érzékeny bőr szakértőinek rendkívüli tudása egyesül a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium és világszerte 25.000 bőrgyógyász együttműködésén keresztül. Negyven éves kapcsolat gyümölcse ez a valóságos közösség, amely messze túlmutat az érzékeny bőr mindennapos segítésén.
Exkluzív klinikai tanulmányokon való együttműködés, a bőrgyógyászati szakértelem megosztása, a folytonos oktatáshoz és a társadalmilag felelős tevékenységekhez való hozzájárulás... a bőrápolási szakértőkkel való szoros együttműködésünkön keresztül napról napra könnyítjük meg az érzékeny bőrű emberek életét.

A szükségletek megértése és a megoldások megalkotása

A terápiák kiegészítésének gondolatától vezérelve, bőrápolási készítményeink célja segíteni a bőrgyógyászokat az adagok csökkentésében, a beteg-együttműködés növelésében és akár egyes - orvosi kezelések okozta - bőrfelületet érintő mellékhatások korlátozásában. Az olyan formulák előállítása, amelyek tökéletesen illeszkednek a bőrgyógyászok elvárásaihoz a hatékonyság, tolerancia és kozmetikai szempontból egyaránt, rendkívül szoros munkakapcsolat létrejöttéhez vezet. Ennek pedig így kell lennie a bőrápolási készítmények létrehozásának minden egyes szakaszában, egészen a szükségletek azonosításától kezdve a szigorú klinikai tanulmányok elvégzéséig.


ESTHECHOC

Csokoládéba zárt fiatalító "elixír"-nek neveznénk elsősorban, ha össze kellene foglalnunk a lényegét. Naponta egy csokoládélapocska elfogyasztása segít helyreállítani a bőr egészségét, lassítja a bőr öregedési folyamatait. Az Esthechoc látszatra, ízre egy excluzív csokoládé, ami már önmagában is örömöt okoz, de valójában egy "hatóanyagbomba", amelybe innovatív, micelláris technológiával sűrítették biológiailag felhasználható módon, többek között a bőr egészséges anyagcseréjét bitosító hatóanyagokat.

Mit tartalmaz az Esthechoc szépítő csokoládé?

Egy rendkívül hatásos  hatóanyag kombináció képezi hatékonysága alapját, amelyet tudományos publikációkban ismertetett klinikai tanulmányok igazoltak. Ezek az  Astaxantin (a legerősebb ismert antioxidáns) és polifenol epicatechin (természetes kakaó). Ezeket pedig egyetlen lapocska olyan mennyiségben tartalmazza,  mint 30 dkg vörös lazac és 10 dkg magas kakaótartalmú csokoládé.

Hogyan működik?

Egy Cambridge-i kutatócsoport 10 éves tudományos publikációkban is megjelentetett kutatásai alapján fejleszettte ki a Cambridge csokoládét, ami egy innovatív, klinikailag tesztelt funkcionális élelmiszer. Publikált tanulmányukban leírták, hogy több mint 3000 emberen végezték a klinikai hatástanulmányt, vizsgálva a gyulladásos markerek mennyiségének, a bőr keringésének és megjelenésének változását.

Az Esthechoc csokoládé flavonoid, antioxidáns tartalma miatt csökkentette a bőr külső károsító tényezők, környezeti hatások miatti gyulladását, a napsugárzás okozta  bőrkárosodás tüneteit, az anyagcsere és keringésjavítás miatt a bőr szerkezete és állapota javult, a vizsgált 50-60 év közötti pácienseken is jelentősen "fiatalabb" lett a bőr, ami feszesebb, ránctalanabb , egészségesen üdébb bőrmegjelenést okozott.

Természetesen a kutatások nem csupán a szépészeti változásokra irányultak, de a hatóanyagok és a csokoládé egészségünk szempontjából vizsgált pozitív hatásaira is kitértek.

Hogyan használjuk az Esthechoc csokoládét?

Kúraszerű használat javasolt. Naponta 1 kocka, amíg a 21 darabot tartalmazó doboznyit elfogyasztjuk. Az eredmények ezt követően jelentkeznek. A "csokikúrát" évente 1-2 alkalommal érdemes megismételni. Esthechoc  vegán, diabéteszes-barát és alkalmas minden bőrtípusra. 1 csokoládé 38 kcal tartalmú, ez jó hír a diétázóknak is, hiszen a csokoládé-evés által okozott boldogsághormon termelést "bűntelenül", sőt kifejezetten egészségesen megvalósíthatják a diéta időszakában is.

1 doboz 21 db csokoládét tartalmaz.
?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic