hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025
Európa legnagyobb lézergyártó cége, a DEKA, a világ 80 országába exportál. Készülékeit orvosok ezrei használják világszerte.

DEKA SYNCHRO REPLA:Y PREMIUM 2.4.2. KÉSZÜLÉK
A leghatékonyabb szőrtelenítési, érrendszeri és arcfiatalító kezelések elvégzésére szolgáló kombinált lézerkészülék. Az alexandrit 755 nm lézer a szőrt eredményesen eltávolító és a pigmentált elváltozásokat hatékonyan kezelő nagy teljesítményű lézer. A nagy spot méretek és az ismétlődési ráta mellett a nagy energiasűrűség lehetővé teszi a szőrtüszők teljeskörű eltávolítását az emberi test felületéről. A 755 nm-es hullámhossz a legalkalmasabb szőrtelenítésre, a magas melanin megkötő képesség miatt különösen a Fitzpatrick skála szerint legfeljebb III-as típusú bőr esetén.

A lézeres szőrtelenítés esetében a DEKA fejlesztése révén elérhetővé vált a forradalmian új, innovatív „movingtechnic” (a DEKA cég MOVEO-nak nevezi) , mely az említett készülék esetében számos előnyt hordoz:

  • a MOVEO kezelőfej végén egy kristályüveg érintkezik a bőrrel, mely folyamatosan hűtött (a páciensnek kellemesebb és biztonságosabb),
  • egy 10x10cm-es felületet kezelünk folyamatos „festegetéssel (mozgatással)”, így kisebb eséllyel maradhatnak ki kezeletlen területek,
  • a készülék a szokásos 18-20 J/cm2 energiasűrűség helyett kb. fele-harmada energiasűrűséggel, de igen nagy sebességgel dolgozik, ezért a páciens számára a kezelés teljesen fájdalmatlan,
  • pigmentáltabbbőrtipusokon is használható, ellentétben a hagyományos szőrtelenítő lézerekkel
  • nem okoz égési sérülést.

Tény, hogy nincs más típusú lézer, amely képes hatékonyan egyesíteni a melaninban való tökéletes abszorpciót (755 nm), a magas csúcsteljesítménnyel (több mint 6000 W) és rövid impulzusokkal (2 ms). A MOVEO kezelőfej segítségével el tudja távolítani a nem kívánatos szőrszálakat egy új módszerrel, mely könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb (fájdalommentes kezelés, sötétebb bőrtípusra is alkalmazható).

SMARTXIDE TOUCH C60 A DEKA KÉSZÜLÉK
A világpiacon meghatározó szereplő a CO2 lézerek fejlesztésében és gyártásában. A CO2 lézerek központi részét, a széndioxid gázzal töltött, rádiófrekvenciával gerjesztett üvegcsövet a NASA biztonsági körülményeihez hasonló környezetben, egy műtő tisztaságú laboratóriumban gyártják. Ezen alkatrészek hosszú élettartama a garancia arra, hogy a SmartXide lézerek megbízhatósága egyedülálló.

SMARTXIDE DOT (lézeres arcfiatalítás)
A hagyományos szén-dioxid lézer, melyet sokáig „gold standardnak” tekintettek a ránctalanításban, egy új alkalmazási technikával, a DOT terápiával újult meg. A DOT terápia meggyőző eredményeket produkál a hagyományos CO2 lézerek mellékhatásai (hosszas gyógyulási idő, hegképződés, pigmentációs zavar) nélkül. A HiScan DOT szkennernek köszönhetően a DEKA CO2 lézere csak bizonyos helyeken hatol a bőrbe, oszlopszerűen, mikroterületek hő általi lyukasztásával fejti ki a hatását. A kezelt mikroterületek között ez a kontrollált hőhatás azonnali szöveti feszesítést (shrinking) is eredményez, s másodlagosan stimulálja a neokollagenezis folyamatát. A kezelt és a kezeletlen területek között a szöveti megújulás gyorsabb, hiszen a gyógyulás a kezeletlen területekből „táplálkozik”. Ezáltal jelentősen lecsökken a gyógyulási idő és a kezelés utáni bőrvörösség mértéke is. A lézer okozta szövetmegújulás összefügg a frakcionált csatornák szélességével. Bizonyos csatornaszélesség alatt a szövetmegújulás mértéke csekély, a „lyukasztás” nem indít be kellő mértékű regenerációt, így a látszólag sikeresen elvégzett kezelés után a várt eredmény elmarad. Számos távol-keleti készüléken választható a lyukasztott csatorna szélessége, azonban ennek növelésével a behatolási mélység csökken, az energialeadás elégtelensége miatt.

SMARTXIDE TOUCH - MonaLisa Touch (lézeres intimplasztika)
Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek és az arc megfiatalítása egyetlen multifunkciós készülékkel. A SmartXideTouch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módszernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte. MonaLisa Touch® az alábbi panaszokra nyújt megoldást: a hüvely nyálkahártyájának atrófiája, lazasága a hüvely nyálkahártyájának szárazsága, viszketése stressz inkontinencia
?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic