hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Profhilo

A Profhilo egy forradalmi készítmény a hagyományos töltőanyagokhoz képest. Az első BDDE-től (butándiol-diglicidil-éter) mentes Ha (hyaluronsav) alapú bőrfeszesítő készítmény, amely a piacon a jelenleg legnagyobb 100% tisztaságú hyaluronsav-vegyület koncentrátumú termék. Ez a vegyület teljesen biokompatibilis, vagyis nem károsítja a bőr szövetét. A klinikai tesztek során nem tapasztaltak negatív mellékhatásokat, így a Profhilo anyag a legmagasabb biztonsági besorolást kapta.

Mikor válassza a Profhilo termékkel végzett szolgáltatásunkat?

A Profhilo sok más dermális töltőanyaggal szemben biztonsággal alkalmazható a test egész területén. Természetesen a népszerűbb régiók, az arc, nyak , dekoltázs, kézfej. Nemcsak a bőr hidratálását és feltöltését segíti elő, hanem az öregedő és megereszkedő szövetek átalakításában is szerepet játszik. A Profhilo nem csak egy töltőanyag, a bőrt alapjaiban változtatja meg. Képes bőrünket feszesebbé és rugalmasabbá varázsolni, annak minőségét és gyógyulását pedig jelentősen javítani.
Az eddig piacon lévő termékektől azonban egyvalamiben különbözik: az alacsony és magas molekulatömegű hyaluronsavat egyszerre juttatják be a bőr mélyebb rétegébe, ezáltal pedig hosszabb távon és lassabban fejti ki jótékony hatásait, valamint mélyebben is hidratál.

Profhiloval történő kezelés – 5 pontos BAP (bio-esztétikai) pontok

Az eddigi injekciós technikával szemben - amikor a hyaluornsavat közvetlenül a ránc alá fecskendezik a bőrbe - a Profhilot oldalanként 5-5 meghatározott bio-esztétikai pontban - egyenletesen adják be. Ezek a pontok olyan anatómiai struktúrával rendelkeznek, hogy az így beadott töltőanyag folyamatosan a bőr alatti mélyebb rétegben az arc szinte teljes felületén szétterjed. Az 5 bio-esztétikai pont által kevesebb szúrással és így minimális kellemetlenséggel lehet maximális eredményt elérni.
Az alacsony és magas molekulatömegű hyaluronsavat érzéstelenítést követően, egyetlen adagban óvatosan injektálja be az orvos a bőr alá, minimalizálva ezzel a szövetek feszülését és irritációját. Ez sokkal nagyobb koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest. A különbség egyből látványos, de a végleges eredményre két hónapot várnunk kell, ugyanis stabilizáló készítményként 28 napig marad a bőrben. Ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hyaluronsav lassú felszabadulása miatt. A gyulladás lehetősége viszont így alacsony a bőr regenerálódása ezáltal könnyebb.
Egymást követően 2 kezelés javasolt 4 hét különbséggel. A beavatkozás gyors, akár ebédidőben is elvégezhető. Évente pedig kétszer javasolt a kezelés igénybevétele.

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic