hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

PRP/Drakula terápia

A PRP rövidítés az angol Platelet Rich Plazma szavakból ered, mely vérlemezkében gazdag plazma kifejezésként fordítható magyarra. A bőr fiatalítására 2006 óta használják világszerte. A vérben lévő vérlemezkék növekedési faktorokat tartalmaznak, melyek stimulálják a fibroblasztok és keratinociták osztódását, melyek kollagént és keratint termelnek. A kollagén termelése pedig segít a látható ráncok korrigálásában.

Drakula terápia kezelés folyamata

A kezelések során általában a szemkörnyéket, az arc középső részét, a mosolyráncokat, a nazolabiális redőt, nyakat, dekoltázst fedik le. Eredményes néhány hajhullás típus kezelésére is. Kezelés előtt közvetlenül vért veszünk le a páciens alkari vénájából. A vért azonnal egy speciális centrifugába helyezzük. A centrifugálás végeztével a vérplazma és a vérlemezkék különválnak, kivonjuk a vérlemezkéket. Ezt a PRP kivonatot injektáljuk vissza a bőrbe. A kezelés előtt a kezelni kívánt területrehelyi érzéstelenítőt krémet helyezünk fel. A bőr textúrájának változása mintegy három héttel látható először a kezelés után, majd a javulás folytatódik a következő 8 hónap alatt, hiszen egyre több és több kollagén és keratin képződik a felszín alatt. A legjobb eredmény érdekében kezdeti 3 kezelésre van szükség féléven belül. Így az elért hatás akár másfél-két évig is megmarad.

PRP/Drakula terapią
?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic