hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Mi is az a hyaluronsav?

Hyaluronsav

A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet a szervezetben, hidratál és feltölti a bőrt. Akoncentrált, biológiailag lebomló hyaluronsav kristálytiszta, természetes alapú gélszerű anyag, amely steril állapotban, üvegfecskendőben kerül forgalomba. Természetes állapotában az élő szervezetben, a bőrben ill. bőr alatti kötőszövetben található. Egyike azon kevés anyagnak, melynek szerkezete minden élő szervezetben azonos.


Ráncfeltöltés hyaluronsavval

Ezen természetes anyag a bőrbe, közvetlenül a ráncok alá fecskendezve térfogatot pótol, mindeközben pedig természetes módon emeli ki a ráncokat. A hónapok múlásával a hyaluronsav fokozatosan bomlik le a szervezetben, és mindenfajta maradvány visszahagyása nélkül szívódik fel a bőrből. Az arcon, homlokon, nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja. Csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt. Elsimítja a szájzugban és a száj körül megjelenő ráncokat.

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic