hétfő-péntek: 10:00-18:00
9026 Győr, Dózsa rakpart 29-31.
kérdése van: +36 20 275 0025

Hyaluronsavas kezelés: Skinbooster

Napjainkban egyre nagyobb igény van a fiatalos, ápolt megjelenésre, de a kor előrehaladtával bőrünk megereszkedik, veszít hidratáltságából, rugalmasságából, feszességéből, így a bőrben lévő hyaluronsav mennyisége is csökken. Ebből adódóan a bőr vízmegkötő képessége romlik, a kollagén termelődés lassul. Ráadásul egyéb tényezők is gyorsítják ezeket a folyamatokat, ilyenek pl. az UV sugárzás, szolárium, napfény, dohányzás, nem megfelelő táplálkozás, egyes egészségügyi problémák.

Mi a menete a Skinbooster kezelésnek?

A kezelés során érzéstelenítést követően hyaluronsavat injektálunk a bőr középső rétegébe, ahova a hidratálókrémek már nem jutnak be. Így belülről hidratálja a bőr középső, rugalmas rostokat termelő rétegét, amely fiatalon tartja bőrét, ezáltal tartósan sugárzó és üde marad.

Miért jó a hyaluronsav pótlása?

A hyaluronsav a bőr középső rétegében a súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képek megkötni. Ennek köszönhetően javul a bőr rugalmassága, szerkezete, fokozatosan fiatalít, mivel az apró ráncokat kisimítja, előnye a hagyományos hyaluronsavas feltöltésekkel szemben, hogy az arcot nem deformálja, volumen változást nem idéz elő.

A kezelés 3 alkalomból áll, melyeket 6 hetente kell ismételni, így tartós és látványos eredményt érünk el!

?
?

Kérdése akadt?

Böngéssze át a gyakori kérdéseket, amelyek a bőrgyógyásznál felmerülhetnek. Olvashat a hozzájuk tartozó vizsgálatokról és arról mikor érdemes bőrgyógyászhoz fordulni.

Gyakran ismételt kérdések
Elysia Laser Clinic